خبر فوری

اکبری: شاعران عرب خوزستان در تراز ادبیات جهان عرب هستند /

کنگره شعر عربی خوزستان درشهر چمران شهرستان بندرماهشهر برگزار می‌شود

به گزارش پایگاه خبری پی‌نوشت، کنگره شعر عربی خوزستان روز ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۸ در شهر چمران شهرستان بندرماهشهربمناسبت هفته وحدت تحت عنوان ایران ما برگزار خواهد شد.
حمیدرضا اکبری، دبیر کنگره و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بندر ماهشهر در این خصوص اظهار کرد: «شاعران عرب خوزستان باید دیده شوند؛ آنان در تراز ادبیات جهان عرب هستند. هر زمان که انقلاب و ارزش‌های آن نیازمند بوده است، شاعران خطه جنوب با سرودن اشعار حماسی نقش‌آفرینی کرده‌اند و شایسته است شرایطی فراهم شود تا بیش از پیش شناخته شوند.»

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در شهرستان بندرماهشهر با تأکید بر پیشینه درخشان شعر عربی افزود: «شعر عرب از صدر اسلام تاکنون خوش درخشیده است و ان‌شاءالله به‌زودی انجمن شعرای عرب در شهرستان راه‌اندازی خواهد شد.
وی درپایان باتقدیر از همراهی نماینده محترم درمجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار شهرستان ودستگاههای همراه که برای تحقق این حرکت مهم فرهنگی پای کارآمدنداظهار داشت :شاعری در میان اقوام عرب خوزستان سابقه‌ای کهن دارد و همچون میراثی ارزشمند نسل به نسل منتقل شده است. در فرهنگ مردم عرب، شعر نه‌تنها جایگاهی رفیع دارد بلکه بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره آنان محسوب می‌شود و حتی محاوراتشان نیز رنگ و بوی شعری دارد.»

درباره اکبر شعبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *