خبر فوری

بی‌توجهی به وضعیت نیروهای فنی بیمارستان مادر رامهرمز؛ ۳۷ روز بدون حقوق، بیمه و قرارداد

بی‌توجهی به وضعیت نیروهای فنی بیمارستان مادر رامهرمز؛ ۳۷ روز بدون حقوق، بیمه و قرارداد

 

به گزارش رسانه پی نوشت یکی از نیروهای فنی بخش تاسیسات بیمارستان مادر شهرستان رامهرمز با گلایه از وضعیت نامشخص شغلی خود و همکارانش اعلام کرد: بیش از ۳۷ روز از آغاز به‌کار ما در این مرکز درمانی می‌گذرد اما تاکنون نه قراردادی با ما بسته شده، نه خبری از حقوق و بیمه است.

 

وی افزود: علی‌رغم مراجعات و پیگیری‌های مکرر، تنها پاسخ دریافتی وعده‌های پیگیری و رسیدگی بوده که تا امروز هیچ نتیجه‌ای نداشته است. متأسفانه امروز و پس از گذشت بیش از یک ماه، مسئولان تازه به یاد پیگیری افتاده‌اند؛ آن‌هم بدون ارائه هیچ پاسخ یا اقدام عملی مشخص.

 

این نیروی فنی خاطرنشان کرد: کار ما در حوزه‌های حساسی مانند برق، آب، گاز و سیستم‌های حیاتی چون اکسیژن است و این سطح از بی‌توجهی به وضعیت معیشتی و حقوقی نیروهای فنی، نه تنها ظلم در حق کارکنان است، بلکه می‌تواند تبعاتی برای عملکرد کلی بیمارستان نیز به همراه داشته باشد.

 

مطالبه اصلی این کارکنان، انعقاد فوری قرارداد، پرداخت حقوق معوق و برخورداری از پوشش بیمه‌ای است؛ انتظاری که در شرایط اقتصادی کنونی کاملاً منطقی و ضروری به‌نظر می‌رسد.

 

 

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *