خبر فوری

نماینده منگشت: تنش آبی ایذه کنترل شده است / مناقصه طرح ۱۵۰۰ میلیاردی در راه است

 

فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی، نماینده حوزه منگشت، با اشاره به وضعیت کم‌آبی در شهرستان ایذه اظهار کرد: با وجود خشکسالی بی‌سابقه در سال جاری، اقدامات اضطراری از جمله حفر چاه‌های جدید و بازسازی منابع موجود باعث کاهش محسوس تنش آبی در منطقه شده است.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ما در استان خوزستان افزود: سال گذشته، روزانه حدود ۷۰ هزار مترمکعب آب در شهرستان تأمین می‌شد، اما به‌دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب، بسیاری از مناطق شهری و روستایی با قطعی‌های مداوم آب مواجه بودند.

 

ابراهیم‌پور ادامه داد: امسال با توجه به شرایط بحرانی، ۹ حلقه چاه جدید در نقاط مختلف ایذه حفر شد و تأسیسات آبی مهمی مانند چاه هلایجان و منابع دانشگاه آزاد نیز به‌روزرسانی شدند تا شبکه توزیع توان پایدارتری داشته باشد. در حال حاضر، تنها چند نقطه محدود از جمله اطراف بیمارستان، مسکن مهر و خیابان شهید مقصودی هنوز با اختلال مقطعی روبه‌رو هستند و در دیگر مناطق، وضعیت به‌طور قابل‌توجهی بهبود یافته است.

 

او درباره برنامه‌های میان‌مدت برای رفع کامل مشکل آب ایذه گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و نشست اخیر در وزارت نیرو با حضور استاندار، اجرای طرح اضطراری انتقال آب به شهرستان تصویب شده و با بودجه‌ای بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان به مرحله مناقصه رسیده است.

 

ابراهیم‌پور همچنین از پروژه انتقال آب فدک با مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیاء خبر داد و گفت: ارزش این طرح بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان است و مراحل نهایی مطالعات آن در حال تکمیل است. به موازات این طرح، عملیات اجرایی کمربندی جدید ایذه به طول ۲۰ کیلومتر نیز آغاز شده که فاز اول آن به بهره‌برداری رسیده و ادامه آن تا چند ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *