به گزارش پی نوشت؛ از اواسط مرداد ۱۴۰۰ با روی کار آمدن دوره ششم شورای اسلامی شهر هندیجان تا به امروز این شورا کش و قوس ها و اختلاف های بسیاری را تجربه کرده است و همین اختلاف ها باعث شده بدرستی نتوانند مهم ترین وظیفه نظارتی خود را عملی کنند.
در دو سال گذشته طی ۱۵ مرحله عوارض آلایندگی ، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نقدا به حساب شهرداری شهرداری هندیجان واریز شده است و تا به این لحظه شهروندان هندیجان شاهد پروژه ای در خور هندیجان و هندیجانی ها نبوده اند.
سوال اینجاست آیا اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان به درستی مدیریت و هزینه شده و یا در حال انجام است؟
مکان های پروژه تعریف شده به صرفه و صلاح شهرداری است و به نوعی در مدیریت هزینه کرد نقشی داشته است؟
آیا در ده فجر شاهد افتتاح و کلنگ زنی پروژه ای از محل اعتبار آلایندگی واریزی شهرداری هستیم؟
دستگاه های نظارتی شهرستان بر روی نحوه واگذاری کار به پیمانکاران ، همچنین صورت وضعیت های پرداختی ، پرینت کامل سامانه ستاد،کلیه معاملات عمده و حد متوسط نظارتی داشته اند؟
کمیسیون معاملات و فنی شهرداری با چه دلایل توجیه کننده ای شرکت هایی با درصد پلوس بالا را برنده مناقصه های شهرداری می کند؟
شایسته است باورود دستگاههای ذیربط ازجمله نظارتی ودادستان محترم شهرستان هندیجان بعنوان مدعی العموم پیگیری لازم صورت گرفته وضمن شفاف سازی به طریق مختلف دراختیار مردم قرار گیرد.
درپایان از تلاش های سجاد احمدی دادستان محترم شهرستان هندیجان درجهت پیگیری مطالبات مختلف شهروندان که باحضور فعال خود موجبات رضایتمندی را دربین مطالبه گران بوجود آورده است قدردانی می گردد.
پایگاه خبری پی نوشت نیوز پایگاه اجتماعی ،فرهنگی ، ورزشی وتخصصی درحوزهای صنعت
