خبر فوری

فرمانده قرارگاه منطقه ای نزاجا در جنوب‌غرب؛ ارتش فدای ملت را از شعار به شعور تبدیل کردیم

فرمانده قرارگاه منطقه ای نزاجا در جنوب‌غرب؛

ارتش فدای ملت را از شعار به شعور تبدیل کردیم

 

فرمانده قرارگاه منطقه ای نزاجا در جنوب غرب‌ سرتیپ دوم حسین محمد‌شفیی در نشست خبری که ۲۴ فروردین ماه برگزار شد، حرکت رسانه در جهاد تببین و انعکاس دستاوردهای نظام را قابل ستایش دانست و‌ افزود: در ایامی هستیم که ۴۶ سال پیش و با تدبیر معمار کبیر انقلاب روز ۲۹ فروردین ماه روز ارتش نام‌گذاری شد. در روزگاری که دشمنان نظام به دنبال انحلال ارتش بودند، امام راحل فرموند: روز ۲۹‌ فروردین ماه را روز ارتش می‌نامیم و‌ در این روز ارتش می‌بایست با ساز و‌ برگ نظامی در حضور مسولان و مردم رژه برود. ارتش همواره به کشور وفادار بوده و هست. قبل از پیروزی ضربه‌ی مهلکی از سوی همافران نیروی هوایی و آحاد کارکنان انقلابی ارتش به رژیم ستمشاهی وارد شد .

 

وی در ادامه گفت: از همان ابتدای انقلاب یگان‌های ارتش به نقاط مختلف کشور اعزام شد. چرا که معاندین به دنبال تجزیه و ایجاد هرج و‌مرج در کشور بودند. ارتش در جای‌جای ایران حاضر شد. در قائله کردستان و ترکمن از کیان مملکت دفاع کرد و ثبات را به کشور برگرداند. جنگ تحمیلی آغاز شد‌ و دشمنی که سرکرده‌اش با ایران عناد داشت، با اعتقاد اینکه ایران را ظرف یک‌ هفته تصاحب می‌ کند و از طرفی حمایت ۳۸ کشور را در قالب کمک اطلاعاتی، نظامی، تسهیلاتی و‌ حتی نیروی کار همراه داشت، شرافت مردم و حضور ارتش و سایر نیروهای مسلح باعث شد، ۳۴ روز پشت دروازه‌های خرمشهر ناکام بماند. افتخار داریم، در طول هشت سال دفاع مقدس، ذره‌ای از خاک ایران جدا نشد.

 

امیر محمدشفعیی با بیان اینکه وظیفه‌ی ارتش پس از جنگ، حفظ توان نظامی بود، افزود: با آموزه‌هایی که از میدان جنگ آموختیم، ادامه دادیم. به بحث سازندگی ساخت تسهیلات جنگی ورود کردیم و‌ با افتخار اعلام می‌کنیم: بالغ بر ۹۰‌ درصد تسهیلات مورد استفاده ارتش، ساخت فرزندان این مملکت است. این موفقیت در حالی رقم خورد که در ابتدای جنگ برای کوچک‌ترین تجهیزات وابسته بودیم. به گفته‌ی مستشاران نظامی قبل از انقلاب، اگر حمایت‌های نیروی خارجی نباشد، ارتش نهایت ۱۲ روز دوام دارد. نقض این ادعا، انجام عملیات کمان ۹۹ در یکم مهرماه ۱۳۵۹، ارتش در کمتر ۲۴ ساعت پس از آغاز جنگ تحمیلی با انجام ۱۴۰ سوتی پرواز در خاک عراق بود‌. در دوران پس از جنگ و در حوادث غیرمترقبه، سیل، کرونا و‌ در جبهه مقاومت حضور داشتیم.

 

فرمانده قرارگاه منطقه ای نزاجا در جنوب‌غرب، از سه خصلت پاکدستی، انضباط و سلسله‌مراتب که از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده‌اند، نام برد و اظهار داشت: هیچ‌‌گاه جدای از سایر نیروهای مسلح‌ نیستم و با هدف اعتلای و‌ حفظ اقتدار، آسایش و‌ آرامش مردم تا پای جان ایستاده‌ایم. همگان بدانند، خیال باطل دشمن در خدشه وارد کردن به امنیت ایران با پاسخ کوبنده ارتش مواجه می‌شود.افتخار داریم در ابتدای شکل‌گیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از هم‌رزمان ارتشی در جایگاه قائم‌مقام سپاه منصوب شدند. برای حفظ نظام ۴۸‌هزار لاله‌ی گلگون کفن ارتش تقدیم نظام مقدس شد. با افتخار به عنوان سرباز وطن خدمت می‌کنیم.

 

سرتیپ دوم محمد‌شفیعی گریزی هم به برنامه‌های گرامی‌داشت هفته ارتش زد و‌ اینگونه گفت: از ۲۱ فروردین و هم‌زمان با گرامی‌داشت، سالروز شهادت‌ سپهبد شهید صیاد شیرازی که به دست کوردلان منافق به شهادت رسیدند، هفته‌ی ارتش آغاز می‌شود. در طول هفته هشتصد برنامه محوری برگزار می‌شود. دیدار با آزادگان، خانواده‌های شهدا،جانبازان، ایثارگران، برپایی میر خدمت، مردم‌یاری مناطق کم‌برخوردار، اعزام گروه‌های جهادی، ویزیت رایگان، برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و نظامی از جمله برنامه‌های هفته‌ی ارتش است‌. در طول این هفته مسابقات نظامی ویژه در سطح کشور با محوریت نیروی زمینی تحت عنوان سپهبد‌های اخلاص برگزار می‌شود. نفرات برتر این رقابت‌ها به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند. دیدار با نماینده ولی فقیه، غبارروبی مزار شهدا و‌ شرکت در نمازجمعه و سخنرانی فرمانده ارشد آجا پیش از خطبه‌های نماز جمعه از دیگر برنامه‌های این هفته است. سان و‌ رژه نیروی‌های مسلح در قالب پیاده و‌ موتوری به همراه رونمایی از ادوات به‌روز در پادگان لشکر ۹۲ زرهی در روز ۲۹ فروردین هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود. برنامه‌های هفته‌ی ارتش تا روز سوم‌ اردیبهشت ماه، مقارن با سالروز شهادت سپهبد ولی قرنی ادامه دارد.

 

فرمانده ارشد در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ارتش فدای ملت را از شعار به شعور تبدیل کردیم. در هر نقطه‌ای که به حضور، امکانات، تجهیزات و‌ جانفشانی ارتش نیاز بود، حاضر شدیم. برای آسایش، آرامش و امنیت ملت خدمت می‌کنیم. با توجه به اینکه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز تحریم بودیم. از تهدید تحریم به عنوان یک فرصت استفاده کردیم. تانک‌های ارتش بر حسب نیازهای روز مجهز شدند. ناو هواپیمابر و‌ پهبادبر را در حال ساخت داریم. دور دنیا را با تجهیزات تمام ایرانی طی کردیم. در بحث بهپاد در منطقه صادرکننده هستیم. با تفنگ ژ۳ که پیش از این استفاده قرار می‌گرفت، خداحافظی کردیم و اسلحه مساف که ساخت داخلی است را جایگزین کردیم. سامانه پدافندی و‌ هواپیما‌های جنگی را متناسب با تغییر رویکرد به روز کردیم. هیچ جنبده‌ای از تیرس سامانه‌ی پدافندی خارج نیست. از گذشته تا به امروز در جنگ با کمان شمشیر و‌ گُرز، جنگ در جبهه دوسوی خاکریز، تا به امروز که جنگ الکترونیک فناوری است، همواره ایران و ایرانی تاکتیک جنگی را بر حسب شرایط به روز کرده است.

 

ابراهیم متین‌سیرت

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *