خبر فوری

جشنواره شکر، تلفیق صنعت و هنر  نمایش توانمندی‌های سی ساله‌ی صنعت نیشکر و هنرهای روستایی 

چهارمین جشنواره نیشکر؛

 

جشنواره شکر، تلفیق صنعت و هنر

نمایش توانمندی‌های سی ساله‌ی صنعت نیشکر و هنرهای روستایی

 

محمدرضا علم‌الهدایی مدیرعامل شرکت دعبل خزایی، هدف اصلی برگزاری جشنواره شکر را نمایان ساختن توانمندی‌های شرکت توسعه نیشکر و به نمایش گذاشتن ۳۰ سال تجربه در این صنعت دانست و افزود: جشنواره شکر با هدف معرفی توانمندی‌های فنی و اصول کاری این مجموعه برگزار می‌شود. به معرض گذاشتن تجربیات کسب‌شده در زمینه‌های مختلف که در سالیان متمادی به دست آمده از دیگر اهداف جشنواره است.

مدیرعامل کشت و صنعت دعبل خزاعی ادامه داد: علاوه بر معرفی دستاوردهای صنعت نیشکر، این جشنواره فضایی را برای نمایش توانمندی‌های صنایع دستی روستاییان و جوامع اطراف فراهم کرده است. این رویداد فرصتی است تا روستاهای همجوار و شهرهای استان بتوانند، صنایع دستی را به معرض نمایش بگذارند. غرفه‌های متعدد و متنوعی برای این منظور در نظر گرفته شده است. در مدت زمان جشنواره استقبال بسیار خوبی از این بخش انجام گرفت.

 

وی خاطرنشان کرد: جشنواره شکر نه تنها به معرفی توانمندی‌های صنعت نیشکر پرداخته، بلکه به‌عنوان یک جایگاه برای تقویت همکاری‌های اجتماعی و معرفی تولیدات محلی کارکرد داشته است. این رویداد با هدف گسترش آگاهی عمومی درباره مسئولیت‌های اجتماعی و ایجاد فضایی برای تبادل فرهنگی و اقتصادی، به گامی مهم در ارتقای روابط بین صنعت و جامعه محلی تبدیل شده است.

 

علم‌الهدایی ضمن ابراز رضایت از استقبال از جشنواره، گفت: تا به حال اهدافی که برای این جشنواره در نظر داشتیم، فراتر از انتظار پیش رفته است. حضور مردم نشان‌دهنده علاقه‌مندی به این صنعت و توسعه گردشگری است. امیدواریم در آینده بتوانیم به‌طور مؤثر به اشتغال‌زایی و خوداشتغالی روستاییان کمک کنیم.

 

وی همچنین به ظرفیت‌های عظیم شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با مساحت ۱۲ هزار هکتار زمین زراعی به تولید یک میلیون تن نیشکر می‌پردازد. از این مقدار نیشکر، ۱۰۰ هزار تن شکر زرد تولید می‌کنیم و در کنار آن کارخانه تصفیه‌ای داریم که سالانه ۱۷۵ هزار تن شکر زرد را تصفیه و به شکر سفید تبدیل می‌کند.

 

مدیرعامل کشت و صنعت دعبل خزاعی افزود: در این مجموعه، شکر تولیدی از شرکت‌های همجوار نیز تصفیه می‌شود. چهار کارخانه تصفیه در مجموعه توسعه نیشکر وجود دارد که ظرفیت تصفیه ۷۵ هزار تن شکر زرد اضافی را فراهم می‌کند.

ابراهیم متین‌سیرت

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *