وی افزود: بر اساس آماری که ارائه شده است، سه هزار پست حساس در ایران وجود دارد و با توجه به تعداد شهدا، به ازای هر پست ۷۲ نفر شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده است، بنابراین باید قداست و حساسیت مسئولیت خود را درک کنیم و مراقب باشیم نتایج کار ما متناسب با خواستههای دشمن نباشد، چرا که آنها چشم طمع به استان ما دارند.
شهردار اهواز با اشاره به برنامههای حاکمیت برای توسعه شهری در خوزستان و اهواز ادامه داد: شایسته نیست با اقدامات خود مانع پیشرفت و توسعه اهواز شویم، اصول زیادی در انقلاب اسلامی برقرار شده است که شوراهای شهر یکی از این اصول و دارای عمری بیش از ۲۴ سال است و نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر در کشور در این حوزه هستند و به عنوان نمایندگان مردم بر عملکرد شهرداریها نظارت دارند.
امینی اضافه کرد: مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای شهر است، شهرداری به تنهایی نمیتواند شهر را مدیریت کند، چرا که باید ناظری بر عملکرد آن باشد تا منافع مردم تأمین شود، از گذشته شهرداری در حوزه نظافت شهری فعالیت داشت، اما اکنون از پیش از تولد تا سالها پس از مرگ در حوزههای مختلف با شهروندان سر و کار دارد.
وی با تاکید بر لزوم وجود افکار مختلف و متضاد در شورای اسلامی شهر، تصریح کرد: وجود چنین افکار متنوعی سبب میشود تا نتیجه تلاشها به نفع مردم باشد، شهرداری بر اساس بودجهای که تعریف شده است فعالیت میکند، با این حال در تمام کشور در هر شهرداری مسائل و مشکلاتی وجود دارد که مجموع این مشکلات در اهواز قابل مشاهده است که هرکدام از آنها شرایط مختلفی را ایجاد میکند.
شهردار اهواز در ادامه با اشاره به اینکه توجه نکردن به مسائل زیرساختی سبب وضعیت موجود شده است، گفت: امروز نیازمند همافزایی، انسجام و تلاش جهادی برای اهواز هستیم، باید همه انرژی و توان خود را در کنار هم قرار دهیم تا دشمن که از بیرون در حال تلاش برای ایجاد تفرقه و اختلاف است، نتواند کاری از پیش ببرد، سلب انرژی از حاکمیت مانع از توسعه شهری میشود.
امینی با اشاره به اینکه شورای شهر محل مشورت است و باید ظرفیتها افزایش پیدا کند، کینهتوزی، رقابتهای فردی و به کار بردن مطالب غیر مفید را برای مدیریت شهری سم مهلک دانست و توضیح داد: هدف برگزاری مراسمهای هر هفته یک افتتاح این است که همانند فلسفه انقلاب اسلامی در جمع مردم حاضر و از نظرات آنها بهرهمند شویم تا از آنها در برنامههای بعدی استفاده شود، در اصل همهی این برنامهها به این خاطر است که مشارکت و مداخله مردم در مدیریت شهر بیشتر شود.
وی تاکید کرد: اگر بخواهیم به اهداف خود در بودجه برسیم باید از فرصتها استفاده و از حاشیهها دوری کنیم، چرا که حواشی بخش زیادی از انرژی مدیریت شهر را میگیرد و اگر درگیر این حاشیهها باشیم با توجه به اینکه عمر مدیریت کوتاه است، نمیتوانیم کاری در راستای منافع شهروندان انجام دهیم و در آینده چیزی جز حسرت نصیب ما نخواهد شد.
عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه در حوزه فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بانوان با تنگنا مواجه هستیم و کمبود فضا داریم، گفت: با توجه به شرایط و ارزشهای حاکم بر جامعه اسلامی باید امکانی برای فعالیتهای بانوان آماده شود.
حجتالله زارعزاده در آبین بهسازی و بهرهبرداری از ۱۰ زمین ورزشی روباز که چهارشنبه ۲۳ آبانماه برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای دوره شورای ششم اهواز کمتر از تعداد انگشتان یک دست، زمینهای چمن روباز در سطح شهر برای استفاده شهروندان داشتیم.
بنابراین کار در این زمینه در در دستور کار قرار گرفت تا بتوانیم در وهله نخست زمینهای از دست رفته که با شیوع ویروس کرونا ته مانده امکانات آنها هم سرقت شد، احیاء شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اهواز، وی افزود: با برنامهریزی مناسب در یک سال و نیم اخیر، ۳۰ زمین چمن روباز ورزشی برای بهرهبرداری آمادهسازی شد که به طور متوسط هزینه اجرایی هر کدام از این زمینها یک میلیارد تومان است و برای بهسازی و تکمیل مجموعه این ۱۰ زمینی که اخیرا به بهره رداری رسیدهاند، حدود ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده است.
عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: راهی طولانی پیش رو داریم و حداقل توقع ما این است که در همه محلات و مناطق شهر به ویژه در مناطق کم برخوردارتر شاهد توسعه و احداث زمینهای چمن روباز و همچنین احداث مجموعههای سرپوشیده برای پرکردن اوقات فراغت بخش قابل توجهی از جمعیت یعنی بانوان باشیم.
زارعزاده عنوان کرد: امروز در حوزه فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بانوان با تنگنا مواجه هستیم و کمبود فضا داریم و با توجه به شرایط و ارزشهای حاکم بر جامعه اسلامی باید امکانی برای فعالیتهای بانوان آماده شود.
وی افزود: این نوید را به شهروندان میدهیم که در یکی دو هفته آینده نخستین مجموعه ورزشی بانوان در منطقه هشت شهرداری اهواز را راهاندازی خواهیم کرد.
زارعزاده گفت: همچنین در حال برنامهریزی هستیم که دو مجموعه سرپوشیده در شرق و دو مجموعه در غرب اهواز که عمده بهرهبرداری از این مجموعهها برای فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و اجتماعی بانوان است را فراهم کنیم و در یک بازه زمانی مناسب، این چهار مجموعه ورزشی به بهرهبرداری میرسند.
عضو شورای شهر اهواز گفت: یکی دیگر از موضوعات در محلات بحث زمینهای خاکی است که مورد علاقه بخش زیادی از نوجوانان و جوانان است. تیمهای ورزشی با اصالتی در محلات این شهر داریم که باید در جمع این عزیزان حضور پیدا کرد و مسابقات آنها را تماشا کرد تا شور و شعف آنها را دید و متوجه اهمیت احیای این زمینها شویم. قول می دهیم تا پایان امسال حداقل ۱۰ زمین خاکی بهسازی و بازسازی خواهند شد.
وی با بیان اینکه همه ما برای اینکه نوجوانان و جوانان بتوانند اوقات فراغت را در محیطهای امن بگذرانند مسئول هستیم، افزود: اگر این زمینهای ورزشی و امکانات حداقلی در این محلات قدیمی وجود نداشته باشند و نوجوانان نتوانند اوقات فراغت خود را در چنین محیطی سر کنند، آسیبهای اجتماعی متعددی پیراموان نوجونان و جوانان ایجاد میشود و خسارت مادی و معنوی وارد میکند.
زارعزاده گفت: بنابراین بهتر است به این موضوعات مهم توجه کنیم و در اجرا اراده داشته باشیم تا این امکانات در محلات به ویژه در محلات کم برخوردار فراهم شود