خبر فوری

در جلسه کمیته راهبری شرکت فولاد خوزستان مورد تاکید قرار گرفت تشکیل کارگروه تحول در مدیریت امور پیمانکاران

در جلسه کمیته راهبری شرکت فولاد خوزستان که با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل برگزار شد، تشکیل کارگروه تحول در مدیریت امور پیمانکاران مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار روابط‌ عمومی، جلسه کمیته‌ی راهبری شرکت فولاد خوزستان با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل، قائم‌مقامان، معاونان و مدیران روز سه‌شنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.
امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در این جلسه گفت: با توجه به این که یکی از دغدغه‌های کارکنان در سال‌های گذشته طبقه‌بندی مشاغل بوده است، طرح بازنگری آن در دستور کار قرار گرفته و بر پایه شرایط فولاد خوزستان در استان انجام خواهد شد. البته این طرح قرار است به گونه‌ای انجام شود که برای دیگر سازمان‌ها به الگو تبدیل شود.
وی افزود: شاید طرح طبقه بندی مشاغل به‌صورت ۱۰۰ درصد قابل اجرا نباشد، اما با برداشت داده‌های اطلاعاتی از پایین‌ترین رده‌های سازمان، به‌وسیله گروهی که تشکیل خواهد شد، اصلاح طرح طبقه‌بندی بر مبنا و شرایط موجود در سازمان تا حد زیادی امکان‌پذیر خواهد بود.
ابراهیمی در ادامه بیان داشت: ۶۰ درصد نیروهای شرکت پیمانکار می‌باشند. ما اگر خواستار تحول در سازمان هستیم، باید در فرآیندها و کلان فرآیندها تحول‌های ویژه‌ای اتفاق بیفتد.
وی افزود: یکی از چالش‎های بزرگ شرکت فولاد خوزستان، پیمانکاران آن می‌باشند. باید علت برون سپاری فرآیندها و ماهیت آن‌ها در نظر گرفته شود. در این برون سپاری‎ها کارهایی با عنوان مستمر و غیرمستمر تعریف شده‌اند. باید شاخص‌های این برون سپاری‌ها مورد بازبینی قرار گیرند. زیرا مشاهده می‌شود که یک فعالیت در سازمان با ۴ طیف مختلف نیروی انسانی انجام می‌شود و این امر برای بخش‌هایی که به‌صورت مستقیم با آن درگیر هستند، ایجاد چالش نموده است. به عنوان مثال فعالیت‌هایی مانند:  نظافت عمومی و بهسازی محیط، نصب تابلوهای مختلف و غیره، از نظر محتوا یکسان، اما نظارت بر این فعالیت‎ها متفاوت می‌باشد. این امر بیانگر نیاز به تحول ویژه در امور پیمانکاری می‌باشد.
مدیرعامل فولاد خوزستان اظهار داشت: باید کمیته‌ای با عنوان کمیته تحول در نظام امور پیمانکاری زیر نظر کمیته عالی منابع انسانی ایجاد و در مرحله نخست با بررسی امور پیمانکاری در شرکت، هر آنچه که از گذشته تا به امروز اتفاق افتاده است را با مقایسه با دیگر شرکت‌ها و عارضه‌یابی برای رسیدن به موقعیت بهینه، بررسی نماید تا در خصوص سیستم پیمانکاری اتفاق خوبی بیفتد.
وی با اشاره به وجود سیستم نظارت چند لایه افزود: حوزه نظارت بر امور پیمانکاری به سه بخش ارزیابی، نظارت و کنترل تقسیم می‌شود. ارزیابی باید به صورت دقیق صورت گیرد و برای داشتن سازمانی پویا و چابک و پیشگیری از بروکراسی امضا به امضا، باید سیستم نظارت چند لایه مورد بازنگری قرار داده شود. نظام جذب نیروی پیمانکاران که در ماه‌های اخیر اتفاق افتاد یک خط مشی مناسب بوده است.
وی در پایان سخنان خود در خصوص رهبری پروژه‌ها بیان داشت: رهبری پروژه‌ها با واحدهای نظارت بر پروژه‌ها می‌باشد. در واقع همه درخواست‌ها باید با واحد متولی یعنی پروژه‌ها انجام شود.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، پیش از سخنان مدیرعامل سایر معاونان و مدیران گروه فولاد خوزستان به ارائه گزارش در حوزه خود پرداختند.
.5

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *