خبر فوری

خدامراد احمدی در مراسم تجلیل از مقام زن: ضرورت مشارکت زنان در تدوین گفتمان تازه در پیشبرد ماموریت های توسعه

مراسم تجلیل از مقام زن در شرکت ملی مس ایران برگزار شد

 

مراسم تجلیل از مقام زن همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر، با حضور جمعی از بانوان شاغل در شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران (متمم) برگزار شد.

 

در این آیین که در سالن جلسات شرکت برپا شد، مهندس خدامراد احمدی، مدیرعامل شرکت متمم، ضمن تبریک این مناسبت‌ها، از خدمات ارزشمند کارکنان زن این مجموعه تقدیر کرد. وی با اشاره به تجربیات موفق خود در انتصاب زنان شایسته به مناصب کلیدی مدیریتی، از سوگیری‌های منفی و بی‌اعتمادی نسبت به این سرمایه‌های انسانی انتقاد نمود.

 

احمدی موفقیت زنان در عرصه‌های تحصیلی، شغلی و مدیریت خانواده را نشان‌دهنده توانمندی و تعهد بالای زنان ایرانی خواند و از بانوان شاغل در شرکت خواست تا با مشارکت فعال و ارائه پیشنهادات کارشناسی، در بازتعریف ساختارهای سازمانی و اصلاح رویه‌ها نقش آفرینی کنند.

 

این مراسم که در فضایی صمیمانه برگزار شد، فرصتی برای بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های حاضرین نیز فراهم کرد.

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *