خبر فوری

شکسته شدن رکورد ۱۹ ساله تولید در واحد الفین مارون*

*شکسته شدن رکورد ۱۹ ساله تولید در واحد الفین مارون*

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین‌الملل شرکت پتروشیمی مارون، در شهریورماه سال جاری واحد الفین این شرکت با تولید مجموع ۱۴۷ هزار و ۲۲۴ تن محصول و دستیابی به ۱۰۱ درصد ظرفیت تولید، موفق به ثبت رکوردی تازه شد. این دستاورد، رکورد ۱۹ ساله این واحد را شکست و نقطه عطفی در تاریخ بهره‌برداری آن به شمار می‌رود.

 

تابستان همواره پرچالش‌ترین فصل سال در صنعت پتروشیمی است؛ دمای بالای محیط، فشار مضاعف بر تجهیزات خنک‌کننده ونیروهای عملیاتی ، بهره‌برداری از واحدها را با محدودیت‌هایی جدی مواجه می‌کند. به همین دلیل، ثبت رکورد تولید در تابستان تنها یک موفقیت ساده نیست، بلکه نشان‌دهنده پایداری سیستم‌های عملیاتی و مدیریت صحیح انرژی، در شرایط سخت اقلیمی است.

 

این نتیجه راهبرد صحیح و برنامه ریزی وهماهنگی مدیران ، سرپرستان و کارکنان پرتلاش ، متعهدو وظیفه شناس و تعمیرات دوره ایی زمانبندی شده، استاندارد و باکیفیت است.

واحد الفین مارون با ثبت این رکورد در فصل تابستان، عملاً نشان داد که به سطحی از بلوغ سازمانی ، عملیاتی و مدیریتی رسیده که توان مقابله باانواع فشارهای نامتعارف فصلی ،ناترازی انرژی و تحریم های ظالمانه را دارد.

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *