خبر فوری

سندرم ذهن بی‌قرار و صندلی سازی برای سمت مشاورین بی برنامه در استانداری خوزستان

از زمان آغاز به کار آقای موالی‌زاده در استانداری خوزستان، روندی در انتصاب مدیران، معاونان و به‌ویژه مشاوران در پیش گرفته شده که بیش از آن‌که بوی تدبیر و برنامه‌ریزی برای توسعه استان بدهد، به رزومه‌سازی شخصی و انتصابات سفارشی شباهت دارد.

ساختمان استانداری امروز بیش از آن‌که اتاق فکر توسعه خوزستان باشد، به کلکسیونی از مشاورانی بدل شده که نه تجربه‌ای در میدان عمل دارند و نه در کارنامه‌شان طرح و برنامه‌ای برای برون‌رفت از چالش‌های استان دیده می‌شود. حضور پررنگ چنین چهره‌هایی، که اغلب تنها بر اساس توصیه یا روابط شخصی وارد بدنه تصمیم‌سازی شده‌اند، بیش از آن‌که به تقویت بنیان مدیریت استان منجر شود، مسیر را بر نخبگان و نیروهای کارآزموده خوزستان بسته است.و عمدتا توسعه بدون برنامه محقق نخواهد شد

نتیجه چنین روندی روشن است؛ نیروهای جوان متخصص  و کاربلد که می‌توانند در میدان عمل طرحی نو دراندازند، تنها نظاره‌گرند و احساس می‌کنند سهمی در آینده‌سازی و اصلاح زیر ساخت استان ندارند. این حذف تدریجی نخبگان و بی‌توجهی به ظرفیت‌های واقعی، نه‌تنها موتور توسعه را خاموش می‌کند بلکه استان را در معرض شکاف‌های اجتماعی و قومی قرار می‌دهد.

آقای استاندار؛ اگر این چرخه انتصاب‌های بی‌محاسبه و غیرکارشناسی ادامه یابد، خوزستان نه‌تنها فرصت‌های طلایی خود را از دست خواهد داد، بلکه به لبه پرتگاه تنش و بی‌اعتمادی کشانده می‌شود. بهتر است این بازی سیاسی را تمام کنید و میدان تصمیم‌سازی را به کارشناسان، نخبگان و نیروهای دغدغه‌مند استان در کنار خود بسپارید.

خوزستان امروز بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت، شایسته‌سالاری و صدای کارشناسان و نخبگان نیاز دارد، نه به تکثیر صندلی‌های مشاوره بی‌ثمر.

عادل سعیدی پور

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *