خبر فوری

بی‌توجهی به ایمن‌سازی کمربندی ایذه؛ چند خانواده دیگر باید داغدار شوند؟

 

 

کمربندی ایذه؛ جاده‌ای مرگبار و بی‌توجهی ادامه‌دار مسئولان

به گزارش خبرنگار رسانه پی نوشت در ایذه، جاده کمربندی ایذه بار دیگر حادثه آفرید؛ روز گذشته یک نوجوان بر اثر برخورد با خودرو جان خود را از دست داد. حادثه‌ای که نه اولین است و نه آخرین، چرا که این محور سال‌هاست به قتلگاه عابران و رانندگان تبدیل شده و هنوز هیچ اقدام عملی و مؤثری برای ایمن‌سازی آن صورت نگرفته است.

 

ساکنان محلی می‌گویند تردد گسترده کشاورزان، دانش‌آموزان و شهروندانی که برای رفت‌وآمد به زمین‌های کشاورزی و مراکز تجاری مجبور به عبور از این مسیر هستند، جاده کمربندی ایذه را به یکی از خطرناک‌ترین معابر استان خوزستان تبدیل کرده است.

 

تاریکی مطلق شبانه، نبود چراغ‌های روشنایی، فقدان سرعت‌گاه، کمبود علائم هشدار و حتی نبود دوربین‌های پایش سرعت، از عواملی است که جان مردم را هر روز بیش از پیش تهدید می‌کند. در چنین شرایطی، هر روز اهالی منطقه با دلهره و نگرانی به این جاده چشم می‌دوزند و انتظار خبر یک سانحه دیگر را می‌کشند.

از طرفی پایان هفته به خاطر نبود مکانی برای هیجان جوانان محلی برای پیست ماشین بازی و دور دور سرعت تبدیل شده است

با وجود تلفات مکرر و داغدار شدن خانواده‌های بسیاری، هنوز مسئولان راهداری شهرستان ایذه و استان خوزستان اقدامی جدی برای رفع این مشکلات نکرده‌اند. پرسش جدی مردم این است: چند قربانی دیگر باید روی این آسفالت افتاده و چند خانواده دیگر عزادار شوند تا مسئولان به فکر ایمن‌سازی این جاده بیفتند؟

 

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *