خبر فوری

واحد متانول پتروشیمی‌ فن‌آوران ماهشهر به مدار تولید بازگشت/ رفیق‌دوست: تعمیرات اساسی به پایان رسید/ توقف تولید تاثیری بر سود هر سهم ندارد

تعمیرات اساسی واحد متانول پتروشیمی فن‌آوران ماهشهر به پایان رسید و این واحد وارد چرخه تولید شد.

در این نامه که به امضای مدیرعامل شرکت پتروشیمی فن‌آوران رسیده، آمده است: احتراما پیرو نامه شماره ۲۹۳۷/ف ن مورخ ۱۴۰۴/۰۴/۰۹ واحد متانول این شرکت که از تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ بعلت حادثه از مدار خارج و تولید محصول آن متوقف گردیده بود در بامداد روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۵/۱۳ بهره برداری مجدد از آن آغاز گردید.

لازم به ذکر است ۱- بخش عمده خسارت بوجود آمده از محل بیمه جامع اموال تامین و جبران می گردد ۲- هم زمان با توقف حاصل از حادثه مزبور ، شرکت اقدام به اجرای تعمیرات اساسی در واحد مورد نظر نمود که بیشترین زمان توقفات بوجود آمده ناشی از آن بوده است .

لذا از آنجائیکه توقفات حاصل از تعمیرات اساسی ، قبلا در محاسبات مربوط به پیش بینی سود هر سهم ، منظور گردیده بود بنابراین تاثیر قابل ملاحظه ای در برآورد سود هر سهم این شرکت نخواهد داشت.

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *