“نان” یکی از عمدهترین منابع تأمین انرژی روزانه و قوت غالب مردم کشورمان محسوب میشود و بنابراین سلامت نان بهطور مستقیم با سلامتی جامعه در ارتباط است
نانی ارزش غذایی دارد که از آرد کامل (آسیاب گندم بهطور کامل) بدون مواد افزودنی تشکیل شده باشد که به آن، “نان کامل” گفته میشود؛ کاهش مشکلات گوارشی، درمان بیماریهای کبدی و کبد چرب، کاهش وزن و تناسب اندام، کاهش احتمال بروز برخی انواع سرطانها، پیشگیری از یبوست و بواسیر و پایین آمدن خطر ابتلا به فشار خون و قند خون و… از جمله فواید مصرف نان کامل است.
به گزارش رسانه پی نوشت در آرد هایی که تعاونی روستایی ناشلیل توزیع کرده وقتی آرد الک میکنند برای پخت نان طبق عکس ارسال شده در آرد وجود املاح موجود میباشند
یکی از شهروندان روستای ناشلیل با ارسال گزارشی از وضعیت اسفناکی در آرد های توزیع شده در روستای ناشلیل از وجود املاح شن خبر داد