خبر فوری

شرکت برتر و مرد سال پتروشیمی؛ مزد افتخارآفرینان پتروشیمی مارون

شرکت برتر و مرد سال پتروشیمی؛ مزد افتخارآفرینان پتروشیمی مارون

 

در معرفی شرکت‌های برتر سال ۱۴۰۲ صنعت نفت ایران؛ پتروشیمی مارون عنوان شرکت برتر صنعت پتروشیمی ایران و در معرفی مدیران توسعه‌گرا، استراتژیک و جوان سال ۱۴۰۲ صنعت پتروشیمی کشور دکتر امین امرائی برترین مدیر استراتژیک صنعت پتروشیمی کشور معرفی شد. مطمئنا موفقیت‌ اتفاقی نبوده و نیست. بروز توانمندی‌های بالقوه یک مجموعه با مدیریت موثر امکان‌پذیر است. جایی که با تکیه بر دانش فنی، تجربه و ایده‌های نو، مسیر سازمان به سمت فتح قله‌های پیشرفت، ترقی و توسعه و به دنبال آن درآمد و سود، هموار می‌شود. پتروشیمی مارون این مهم را با کسب دو عنوان سازمان برتر و مدیر توسعه گرا، سال ۱۴۰۲ را با موفقیت پشت سر گذاشت و خود را الگویی تاثیرگذار در صنعت کشور معرفی کرد.

 

پتروشیمی مارون یکی از شرکت‌های پیش‌رو در بکارگیری فناوری در صنعت پتروشیمی کشور است که با تکیه بر دانش فنی، مهندسی و جوانان نخبه گام‌های بلندی در مسیر عمران و شکوفایی اقتصادی کشور بردارد. این شرکت با تولید سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزاز تُن در بخش الفین با توان تولید از بزرگترین واحد‌های مگا الفین بهره‌برداری شده در کشور است.

 

این مجموعه عظیم صنعتی سال ۱۴۰۲ را به لحاظ درآمد رویایی پشت سر گذاشت و با مدیریت دکتر امیر امرائی، با درآمد ۳۵۸۷۶ میلیارد تومانی، رشد یازده درصدی را تجربه کرد. از طرفی درآمد آخرین ماه سال به میزان ۴۲۵۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به اسفند ماه سال قبل رشد ۹ درصدی را به همراه داشته است.

موفقیت‌های پتروشیمی مارون به این مقدار بسنده نمی‌شود و تولید ۲۰۰ هزار تن پروپیلن گرید پلیمری، +C۳، هیدروژن، بنزین پیرولیز و متان از دیگر محصولات با کیفیت این مجموعه صنعتی به شمار می‌آید‌.پتروشیمی مارون با بهره‌گیری از بیش از پانصد نیروی متخصص به طور مستقیم و ۱۸۰۰ نیروی پیمانکار، علاوه بر تاثیر بسزا در اشتغال‌زایی منطقه، نقش تاثیرگذاری در چرخه صنعت پتروشیمی ایفا می‌کند. الفین، اتیلن گلایکول، پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن سنگین، محصولاتی هستند که هر کدام به تنهایی نقش حیاتی در زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی دارند.

 

بدون شک مدیریت چنین مجموعه عظیمی نیازمند تخصص، تجربه، تدبیر، دوراندیشی، برنامه‌ریزی و هدایت‌گیری است. یکی از موارد موثر در دستیابی به اهداف راهبردی، تصمیم‌گیری برای یافتن بهترین روش استفاده از سرمایه‌های انسانی و تجهیزات یک کارخانه برای رسیدن به اهداف تولید است. راهبردی که دکتر امرائی به بهترین شکل ممکن آن را در پتروشیمی مارون پیاده‌سازی کرد و نتیجه‌ی آن در کمتر از یکسال علاوه بر رضایت‌مندی سرمایه‌های انسانی، افزایش سودآوری مجموعه بوده است.

 

در سالی ۱۴۰۳ که از سوی مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی) به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده، راهبرد اصلی پتروشیمی مارون تولید با ارزش افزوده و ارزآوری، جلوگیری از خروج ارز با استفاده از تجهیزات ساخت داخل، شرکت‌های دانش‌بنیان، بکارگیری و تربیت سرمایه انسانی متخصص و در نهایت تاثیرگذاری در درآمد ناخالص ملی است. خلاصه اینکه اعتماد به مدیران جوان و با دانش می‌تواند، موفقیت‌هایی را در کوتاه‌مدت رقم بزند. تجربه‌ای که کارکنان سخت‌کوش و توانمند پتروشیمی مارون در عمل ثابت کردند. بدون شک ایران پهناور به داشتن چنین جوانانی به خود می‌بالد. جوانانی که اراده‌ی فولادی را در کنار غیرت، عزت، سربلندی، ایثار، جهاد و فداکاری را برای انجام کارهای بزرگ معنا بخشیدند.

درباره پایگاه خبری پی نوشت

فوق لیسانس مهندسی صنایع،عضو خانه مطبوعات ، خبرنگار رسانه ها،مدرس دانشگاه، فعال اجتماعی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *